news blog logo
news menu leftnews menu right
top news photography Στα γραφεία της τοπικής εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" της Καλαμάτας

Η επίσκεψη της δημοσιογραφικής ομάδας στις εγκαταστάσεις της τοπικής εφημερίδας "Ελευθερία" ήταν κατατοπιστική απο κάθε πλευρά. Μάθαμε ότι στο οργανόγραμμα προβλέπεται συντακτική όμαδα και φτιάξαμε και εμείς μια για τις ανάγκες της δικής μας έκδοσης,δημοσιογραφική ομάδα που θα καταγράφει γεγονότα θα κάνει τις συνετευξεις και θα συγκεντρώνει φωτογραφικό υλικό φτιάξαμε και εμείς.Επίσης είδαμε με ποιό τρόπο στο τυπογραφείο σχεδιάζεται και εκδίδεται ένα έντυπο . Read more...
Κοινωνία Ερευνα για την Ενδυμασία στο Σχολείο

Ερευνα για την Ενδυμασία στο Σχολείο PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Wednesday, 09 March 2011 06:55

 

1. Ποια νομίζετε ότι είναι η πιο <<σωστή>> ενδυμασία για το σχολείο;

Το μεγαλύτερο ποσοστό των παιδιών πιστεύει ότι στο σχολείο είναι καλό να φοράνε ό,τι θέλουν διότι μέσα από την ενδυμασία τους αναδυκνείουν την προσωπικότητά τους αλλά κυρίως τα κορίτσια να μην ντύνονται προκλητικά.

2. Ισοβαθμία στα ποσοστά είχαμε σε μία πολύ σημαντική ερώτηση:<<Υπάρχουν πούχα τα οποία θα σου άρεσαν να φοράς στο σχολείο που δεν επιτρέπεται;>> Το 50% λοιπόν υποστηρίζει πως υπάρχουν ρούχα τα οποία δεν επιτρέπεται στο σχολείο κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες(σορτς, κοντές φούστες κ.α.) ενώ το άλλο 50% υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν ρούχα τα οποία δεν επιτρέπεται να φοράμε στο σχολείο.

3. Στην πρώτη θέση βρίσκονται τα τζιν και οι μπλούζες.Στην δεύτερη θέση  οι φόρμες και στην τρίτη τα σορτσάκια.

4. Τα περισσότερα παιδιά απάντησαν αρνητικά υποστηρίζοντας την απάντησή τους με ένα λογικό επιχείρημα, ότι ο καθένας έχει την δική του προσωπικότητα την οποία αναδυκνείει από την καθημερινή του ενδυμασία.


5. Το 90% των παιδιών που ρωτήθηκαν απάντησαν ότι φυσικά και η ενδυμασία του παιδιού επηρεάζει τη συνολική εκτίμηση για την εικόνα τους, ενώ το 5% απάντησε ότι η ενδυμασία δεν επηρεάζει την συνολική εκτίμηση.Το υπόλοιπο 5% βρισκόταν σε διχογνωμία και αιτιολόγησαν και τις δύο πλευρές.

6. Το 60% των παιδιών πιστεύει ότι δεν θα ήταν ωραίο να φοράμε τζιν στη γυμναστική, αφού το μάθημα δεν θα γινόταν σωστά, ενώ στο 40% των παιδιών θα άρεσε να φοράνε τζιν στο μάθημα της γυμναστικής.

Last Updated on Friday, 11 March 2011 17:59
 


webadmin: Π. ΛΙΓΟΥΔΙΣΤΙΑΝΟΣ (ΠΕ19).